>FİNANS BANK 60 TL KAZANDIRIYOR

>Fınans bankasından konut  tüketici ve taşıt kredisi kullanıyorsanız veya bankamızda bulundurduğunuz mevduat ve yatırım ürünü birikimlerinizin ortalaması aylık 5.000-75.000TL** arasında ise bireysel tüketici kredisi almak isteyen veya mevduatını değerlendirmek isteyen arkadaşlarınızı bankamıza önerin.

Önerdiğiniz arkadaşınızın minimum 3.000 TL tutarında tüketici kredisi alması durumunda siz 60 TL kazanın, arkadaşınızın da kredi faizinde %15 indirimden yararlanmasını sağlayın!

misalarkadaşınızın minimum 10.000 TL’lik mevduat hesabı açtırması durumunda da 60 TL kazanın, arkadaşınız da tanışma faizi kazansın!

Acele edin; 1 Eylül 2010’a kadar geçerli olan bu fırsattan yararlanmak için hemen şubenizi arayın!

Finansbank kampanya koşullarını, geçerlilik süresini, hediyeleri, faiz oranlarını, haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Bir müşteri istediği adette arkadaşını, yakınını önerebilir, ancak önerdiği müşterilerden kredi kullanan veya mevduat getiren en fazla 5 kişi için maksimum 300 TL kazanabilir.

Hediyeler, arkadaşınız ihtiyaç kredisi kullandıktan sonra 2 ay içerisinde hesabınıza yatırılacaktır. Mevduatını getiren arkadaşlarınızdan ödül kazanabilmek için ise arkadaşınızın mevduatını minimum 2 ay Finansbank’ta tutması gerekmektedir. Bu müşterilerden kazanılan hediyeler ise 4 ay içerisinde hesabınıza yatırılacaktır…
fınans bank Finansbank personeli ve personelin önerdiği müşteriler kampanyadan yararlanamamaktadır.

Finansbank, üyelik şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Arkadaşınızın Tanışma Faizi’nden yararlanabilmesi için 2010 yılı içerisinde Tanışma Faizinden yararlanmamış olması gerekmektedir.

** Bakiyeniz TL/YP Vadeli-Vadesiz MevduatTL/YP, Yatırım Fonu, TL/YP Hazine Bonosu/Devlet Tahvili/Eurobond veya Portföy Yönetiminden oluşabilir. Mevduat ve yatırım ürünü birikimlerinizin aylık ortalaması her ay için ayın 1’i ile son günü arasındaki dönemi kapsayacak şekilde hesaplanmaktadır. Finansbank’taki birikimlerinizi azalttığınız takdirde, 6.ayın sonunda üyeliğiniz sona erecektir.

About bankalarr

Harun Uysal
This entry was posted in FİNANS BANKASINDAN 60 TL KAZANIN. Bookmark the permalink.

Leave a comment